Το Club της Ρώμης.Πώς η υστερία για το κλίμα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία παγκόσμιας διακυβέρνησης

 

 

By Brandon Smith

 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 οι ΗΠΑ και μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου βρισκόταν σε μια στασιμοπληθωριστική οικονομική κρίση. Ο Νίξον απομάκρυνε πλήρως το δολάριο από τον κανόνα χρυσού το 1971 με τη βοήθεια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (ή ίσως υπό την καθοδήγηση της Fed), γεγονός που τελικά κλιμάκωσε τις πληθωριστικές πιέσεις. Η μεταπολεμική άνθηση της Ευρώπης έλαβε απότομο τέλος, ενώ οι τιμές των αγαθών (και του πετρελαίου/βενζίνης) στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκαν στα ύψη μέχρι το 1981-1982, όταν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ανέβασε τα επιτόκια σε περίπου 20% και δημιούργησε ένα σκόπιμο υφεσιακό κραχ.

 

Είναι ενδιαφέρον ότι το ΔΝΤ είχε δημιουργήσει το σύστημα SDR το 1969, λίγο πριν κοπεί ο κανόνας του χρυσού (το ίδιο SDR που το ΔΝΤ είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει ως θεμέλιο ενός παγκόσμιου μηχανισμού ψηφιακών νομισμάτων).  Και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ιδρύθηκε το 1971.

 

Η περίοδος αυτή συχνά απεικονίζεται στις ταινίες ως μια χαρούμενη εποχή της ντίσκο, των ναρκωτικών, των χίπις και του ροκ εν ρολ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν η αρχή του τέλους για τη Δύση - ήταν η στιγμή που σαμποτάρονται τα οικονομικά μας θεμέλια και η ευημερία της μεσαίας τάξης κλέβεται αργά αλλά σταθερά από τον πληθωρισμό.

 

Εν μέσω αυτής της οικονομικής "κακοδαιμονίας", την οποία ο Τζίμι Κάρτερ αναφέρθηκε αργότερα ως "κρίση εμπιστοσύνης", τα Ηνωμένα Έθνη και οι συναφείς παγκοσμιοποιητικές ομάδες στρογγυλής τραπέζης εργάζονταν σκληρά αναπτύσσοντας ένα σχέδιο για να πείσουν τον πληθυσμό να αγκαλιάσει την παγκόσμια συγκέντρωση της εξουσίας. Οι στόχοι τους ήταν μάλλον άμεσοι. Ήθελαν:

 

Ένα σκεπτικό για τον κυβερνητικό έλεγχο των αριθμών του ανθρώπινου πληθυσμού.

 

Την εξουσία περιορισμού της βιομηχανίας.

 

Την εξουσία ελέγχου της παραγωγής ενέργειας και υπαγόρευσης των πηγών ενέργειας.

 

Την εξουσία ελέγχου ή περιορισμού της παραγωγής τροφίμων και της γεωργίας.

 

Την δυνατότητα μικροδιαχείρισης των ζωών των ατόμων στο όνομα κάποιου αργότερα οριζόμενου "γενικότερου καλού".

 

Μια κοινωνικοποιημένη κοινωνία στην οποία εγκαταλείπεται το ατομικό δικαίωμα στην ιδιοκτησία.

 

Ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα το οποίο θα διαχειρίζονται οι ίδιοι.

 

Ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα.

 

Μια παγκοσμια κυβέρνηση που θα διαχειρίζεται μια χούφτα ξεχωριστές περιοχές.

 

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές αναφορές στην ατζέντα προέρχεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Κλίντον, Στρόουμπ Τάλμποτ, ο οποίος δήλωσε στο περιοδικό Time ότι:

 

 

"Τον επόμενο αιώνα, τα έθνη όπως τα ξέρουμε θα είναι ξεπερασμένα- όλα τα κράτη θα αναγνωρίζουν μια ενιαία, παγκόσμια αρχή... Η εθνική κυριαρχία δεν ήταν τελικά και τόσο σπουδαία ιδέα".

 

Για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί η ατζέντα, σας παραθέτω ένα απόσπασμα από το μέλος του παγκοσμιοποιητικού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων Richard Gardner σε ένα άρθρο του στο περιοδικό Foreign Affairs το 1974 με τίτλο "The Hard Road To World Order":

 

"Εν ολίγοις, το "σπίτι της παγκόσμιας τάξης" θα πρέπει να οικοδομηθεί από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω. Θα μοιάζει με μια μεγάλη "βροντερή, βουητή σύγχυση", για να χρησιμοποιήσουμε την περίφημη περιγραφή της πραγματικότητας από τον William James, αλλά μια παράκαμψη γύρω από την εθνική κυριαρχία, διαβρώνοντάς την κομμάτι-κομμάτι, θα καταφέρει πολύ περισσότερα από την παλιομοδίτικη κατά μέτωπο επίθεση".

 

Με άλλα λόγια, οι παγκοσμιοποιητές γνώριζαν ότι ο σταδιακός έλεγχος θα ήταν ο μόνος τρόπος για την επίτευξη μιας παγκοσμιας δομής εξουσίας που θα κυβερνά ΑΝΟΙΧΤΑ, αντί να κρύβει την κυριαρχία των ελιτιστών πίσω από μυστικές οργανώσεις και πολιτικούς-μαριονέτες. Θέλουν μια παγκόσμια αυτοκρατορία στην οποία θα γίνουν οι χρισμένοι "Φιλόσοφοι Βασιλιάδες" που περιγράφονται στη Δημοκρατία του Πλάτωνα. Οι ναρκισσιστικοί εγωισμοί τους δεν μπορούν παρά να αποζητούν τη λατρεία των μαζών που κρυφά μισούν.

 

Αλλά ακόμη και με τη σταδιακή αύξηση, γνωρίζουν ότι τελικά ο κόσμος θα καταλάβει το σχέδιο και θα προσπαθήσει να αντισταθεί καθώς οι ελευθερίες μας θα διαβρώνονται. Άλλο πράγμα είναι η εγκαθίδρυση μιας αυτοκρατορίας και άλλο η διατήρησή της. Πώς θα μπορούσαν οι παγκοσμιοποιητές να βγουν από την αυταρχική ντουλάπα τους, να εξαλείψουν τις ατομικές ελευθερίες και να κυβερνήσουν τον κόσμο χωρίς μια εξέγερση που τελικά θα τους καταστρέψει;

 

Ο μόνος τρόπος για να πετύχει ένα τέτοιο σχέδιο είναι αν οι άνθρωποι, οι αγρότες αυτής της αυτοκρατορίας, ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ τη δουλεία τους. Ο κόσμος θα πρέπει να αναγκαστεί να θεωρήσει τη δουλεία ως ζήτημα ιερού καθήκοντος και επιβίωσης, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά για ολόκληρο το είδος. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάποιος επαναστατήσει, θα θεωρηθεί τέρας από την κυψέλη. Θα έθετε ολόκληρη τη συλλογικότητα σε κίνδυνο αψηφώντας τη δομή εξουσίας.

 

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές κερδίζουν. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά κερδίζουν για πάντα, επειδή δεν θα έχει μείνει πλέον κανείς να τους αντιταχθεί.

 

Πήραμε μια μεγάλη γεύση αυτού του είδους ψυχολογικού πολέμου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατά την οποία μας είπαν ότι ένας ιός με ένα μικροσκοπικό ποσοστό θανάτου από μόλυνση 0,23% ήταν αρκετός για να εξαλείψει την πλειοψηφία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Ευτυχώς, μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων σηκώθηκε και αντιστάθηκε στις εντολές και τα διαβατήρια. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη ατζέντα "μεγαλύτερου καλού" στο παιχνίδι που οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν, δηλαδή η λεγόμενη "κλιματική κρίση".

 

Για να είμαστε ξεκάθαροι, υπάρχουν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ αποδείξεις για μια κλιματική κρίση που προκαλείται από τις ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ή τις εκπομπές αερίων του "θερμοκηπίου". Δεν υπάρχουν καιρικά φαινόμενα που να είναι ασυνήθιστα όσον αφορά το ιστορικό κλιματικό χρονοδιάγραμμα της Γης. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τις θεωρίες περί "σημείου καμπής" στις θερμοκρασίες. Και, οι θερμοκρασίες της Γης έχουν αυξηθεί λιγότερο από 1°C μέσα σε 100 χρόνια. Το επίσημο αρχείο θερμοκρασιών πηγαίνει πίσω μόνο στη δεκαετία του 1880, και αυτό το στενό χρονοδιάγραμμα είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες του ΟΗΕ και οι χρηματοδοτούμενοι από την κυβέρνηση επιστήμονες του κλίματος ως σημείο αναφοράς για τους ισχυρισμούς τους.

Εξηγώ γιατί πρόκειται για επιστημονική απάτη στο άρθρο μου "Ο φόβος της σόμπας αερίου είναι μια απάτη που δημιουργήθηκε από τους εξουσιαστές της κλιματικής αλλαγής". Το θέμα είναι ότι τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν την υστερία για ένα ψεύτικο σενάριο κλιματικής καταστροφής, όπως ακριβώς το WEF και ο ΠΟΥ προώθησαν την υστερία και τον φόβο για μια μη απειλή όπως ο covid. Και, όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με μια ομάδα συνδεδεμένη με τα Ηνωμένα Έθνη που ονομαζόταν Club της Ρώμης.

 

Οι παγκοσμιοποιητές σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τον περιβαλλοντισμό ως δικαιολογία για τον συγκεντρωτισμό τουλάχιστον από το 1972, όταν το Club της Ρώμης δημοσίευσε μια πραγματεία με τίτλο "Τα όρια της ανάπτυξης". Χρηματοδοτώντας μια περιορισμένη μελέτη της βιομηχανίας και των πόρων σε ένα κοινό πρόγραμμα με το ΜΙΤ, τα ευρήματα φάνηκε να είναι σενάριο πολύ νωρίτερα - Το τέλος του πλανήτη πλησίαζε εκτός αν τα έθνη και τα άτομα θυσίαζαν την κυριαρχία τους. Πόσο βολικό για τους παγκοσμιοποιητές που χρηματοδότησαν τη μελέτη...

Είκοσι χρόνια αργότερα θα δημοσίευαν ένα βιβλίο με τίτλο "Η πρώτη παγκόσμια επανάσταση". Σε αυτό το έγγραφο συζητούν συγκεκριμένα τη χρήση της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως όχημα για τη διαμόρφωση υπερεθνικής διακυβέρνησης:

 

"Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου θα μπορούσαμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η λειψυδρία, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταίριαζαν στο σχέδιο. Στο σύνολό τους και στις αλληλεπιδράσεις τους, τα φαινόμενα αυτά συνιστούν όντως μια κοινή απειλή που πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μαζί. Όμως, ορίζοντας αυτούς τους κινδύνους ως εχθρούς, πέφτουμε στην παγίδα, για την οποία έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους αναγνώστες, δηλαδή να μπερδεύουμε τα συμπτώματα με τις αιτίες. Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στις φυσικές διεργασίες και μόνο με αλλαγή στάσεων και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα".

Κάνοντας την ίδια την ύπαρξη της ανθρωπότητας τη μεγάλη απειλή, οι παγκοσμιοποιητές σκόπευαν να ενοποιήσουν τον κόσμο γύρω από την ιδέα της αυτοελέγχου τους. Δηλαδή, ο κόσμος θα έπρεπε να θυσιάσει τις ελευθερίες του και να υποταχθεί στον έλεγχο με την πεποίθηση ότι το ανθρώπινο είδος είναι πολύ επικίνδυνο για να του επιτραπεί η ελευθερία.

 

Το ακόλουθο ειδησεογραφικό αφιέρωμα από την Αυστραλιανή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση προβλήθηκε το 1973, λίγο καιρό μετά την ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης. Είναι απροσδόκητα ωμό σχετικά με τους σκοπούς της οργάνωσης:

 

 

 

Τι μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή την εκπομπή και το μήνυμά της; Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν κυρίως δύο συγκεκριμένα αποτελέσματα - Θέλουν το τέλος της εθνικής κυριαρχίας και το τέλος της ατομικής ιδιοκτησίας μέσω του κοινωνικά παρακινούμενου μινιμαλισμού. Οι ίδιοι ακριβώς στόχοι που περιέγραψε το Club της Ρώμης τη δεκαετία του 1970 είναι οι κινητήριες πολιτικές του ΟΗΕ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σήμερα. Η έννοια της "οικονομίας διαμοιρασμού" που συχνά προωθεί με υπερηφάνεια ο Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν επινοήθηκε από αυτούς, αλλά από το Club της Ρώμης πριν από 50 χρόνια.

 

Είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Ξοδεύουν μισό αιώνα για να επινοήσουν μια κρίση, να προκαλέσουν δημόσιο τρόμο και στη συνέχεια να προσφέρουν τις ίδιες λύσεις που ήθελαν να επιβάλουν πριν από δεκαετίες.

Τελικά, η ατζέντα για το κλίμα δεν έχει καμία σχέση με τον περιβαλλοντισμό και έχει να κάνει με την οικονομία. Το σχέδιο ξεκίνησε εν μέσω μιας πολύ πραγματικής στασιμοπληθωριστικής κρίσης, μια στιγμή που ο πληθυσμός της μεσαίας τάξης φοβόταν περισσότερο για το μέλλον και οι τιμές αυξάνονταν ραγδαία. Η κρίση αυτή δεν προκλήθηκε από την έλλειψη πόρων, αλλά από την κακή διαχείριση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι η κορύφωση του σχεδίου για την υπερθέρμανση του πλανήτη λαμβάνει χώρα σήμερα, ακριβώς την ώρα που μια άλλη στασιμοπληθωριστική καταστροφή είναι προ των πυλών.

 

Το Club της Ρώμης είναι πλέον ένα κέλυφος της προηγούμενης δόξας του, γεμάτο με ανόητους χίπηδες, πιθανότατα επειδή ο ΟΗΕ και άλλες παγκοσμιοποιητικές δεξαμενές σκέψης έχουν αναλάβει το ρόλο που έπαιζε η ομάδα. Ωστόσο, η σκιά του αρχικου Club είναι πάντα παρούσα και η στρατηγική του για την κινδυνολογία του κλίματος χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή για να δικαιολογήσει την αυξανόμενη κυβερνητική καταστολή της ενέργειας και της γεωργίας.

 

https://alt-market.us/the-club-of-rome-how-climate-hysteria-is-being-used-to-create-global-governance/

 

Σ.Μ.

Club της Ρωμης

Ρωμη

Βατικανο