Primary Creditors

 

 

 

...

 

Βλέπετε - οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ οφείλουν όχι απλώς δισεκατομμύρια, όχι απλώς τρισεκατομμύρια, αλλά κυριολεκτικά τετράκις εκατομμύρια δολάρια σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί που ζει στη γη.  Αυτοί (οι Ελίτ του Κόσμου) δεν μπορούν με τίποτα να τα αποπληρώσουν αυτά - και έτσι η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ αφορά τη δολοφονία των ίδιων των ανθρώπων στους οποίους οι Τράπεζες χρωστούν όλα αυτά τα χρήματα.

Τώρα - αν νομίζετε ότι αυτό είναι αδύνατο και δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί - τα έχουν κάνει όλα αυτά ΠΡΙΝ!

 

Υπάρχει ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - σε αυτό το παρακάτω βίντεο κλιπ (παρμένο από το THE MATRIX RELOADED) - που απλά δεν μπορείτε να το κατανοήσετε.  Η "ΑΝΩΜΑΛΙΑ" για την οποία μιλάει δεν είναι απλά "η επιλογή" αλλά είναι πιο συγκεκριμένα "Η ΑΛΗΘΕΙΑ".

 

Η δουλειά του αρχιτέκτονα του πραγματικού Matrix του κόσμου μας (του Bankster) είναι πρώτα να μας ελέγξει όλους μέσω της ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ και του ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ - και μετά να ξεφορτωθεί την ΑΝΩΜΑΛΙΑ αυτων που ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σε όλο τον κόσμο που απλά δεν θα δεχτούν τον Σατανικό Προγραμματισμό τους ό,τι και να γίνει.  Έτσι πραγματοποιούν τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κάθε 100 χρόνια περίπου - και στην πραγματική ζωή ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ.  Γι' αυτό και λέει στην ταινία - αυτή είναι η "έκτη φορά" που το κάνουμε.

Παρακολουθήστε προσεκτικά αυτό το κλιπ - το να σκοτώσουν τους πάντες στη ZION είναι "κωδικός" για to να κάνουν τη ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ - και να σκοτώσουν τους πάντες στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ μέσω ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ή μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

 

Ναι, σας είπαν (σε μια ταινία) ακριβώς τι επρόκειτο να κάνουν...

 

 

 

Η τελευταία πανδημία - η ισπανική γρίπη - σκότωσε τεράστια τμήματα του αμερικανικού πληθυσμού και πολλούς άλλους σε όλο τον κόσμο - η χρονιά ήταν το 1918.

 

Η ισπανική γρίπη, επίσης γνωστή ως Μεγάλη επιδημία γρίπης ή πανδημία γρίπης του 1918, ήταν μια εξαιρετικά θανατηφόρα παγκόσμια πανδημία γρίπης που προκλήθηκε από τον ιό της γρίπης Α Η1Ν1. Το πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα ήταν τον Μάρτιο του 1918 στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ περαιτέρω κρούσματα καταγράφηκαν στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο. Δύο χρόνια αργότερα, σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή περίπου 500 εκατομμύρια άνθρωποι, είχαν μολυνθεί σε τέσσερα διαδοχικά κύματα. Οι εκτιμήσεις για τους θανάτους κυμαίνονται από 17,4 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια, με ένα αποδεκτό γενικό εύρος 25-50 εκατομμύρια, καθιστώντας την μια από τις πιο θανατηφόρες πανδημίες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Λοιπόν - από το 1918 έως το 2019 - είναι τέλεια (μέχρι το τελευταίο έτος) μια αντίστροφη μέτρηση 100 ετών για μια άλλη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

 

Η εικασία μου είναι ότι πολύ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ άνθρωποι πέθαναν σε εκείνα τα λίγα χρόνια από ό, τι πραγματικά παραδέχτηκαν - και όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι "πρωτογενείς πιστωτές" των ΤΡΑΠΕΖΩΝ - οι οποίοι μόλις πέθαναν - δεν χρειαζόταν να εξοφληθούν και έτσι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ μπορούσαν απλά να "διαγράψουν" όλα αυτά τα ΧΡΕΗ και να "ξεκινήσουν από την αρχή" - κλέβοντας και λεηλατώντας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ανθρώπων για την ΕΛΙΤ του κόσμου - έτσι ονομάστηκε εκείνη την εποχή - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

 

Θα μπορούσαν τώρα να εκδώσουν περισσότερο - ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ - σε όλο τον κόσμο, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του ΧΡΕΟΥΣ τους είχε διαγραφεί.

 

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Θέλεις να μάθεις γιατί δεν μπορείς να με πιστέψεις;  Επειδή ο καθένας από εσάς είναι τόσο πολύ συνυφασμένος με το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - και έχει βοηθήσει να το υποστηρίξει σε όλη του τη ζωή - που ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχτείτε τη δική σας συνενοχή με αυτό το σύστημα - ένα σύστημα του οποίου ο σκοπός όλο αυτό το διάστημα ήταν να σας σκοτώσει τελικά όλους σε ένα μαζικό γεγονός εκτέλεσης γνωστό ως - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

 

Ακόμα και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο - υπάρχουν λίγοι - αν υπάρχουν - που θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ και θα επιστρέψουν στον ΘΕΟ, τον στοργικό Πατέρα μας - και θα παραδεχτούν ότι όντως - για ολόκληρη τη ζωή τους - απομακρύνθηκαν από Αυτόν και έδωσαν την υποστήριξή τους σε ένα "διαχειριζόμενο σύστημα" που εκμεταλλεύτηκε αθώους ανθρώπους και τους πλήγωσε ατελείωτα

Είτε εργαζόσασταν στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, στις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, στους ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ - εσείς - ναι, εσείς εργαζόσασταν για και μέσα στο "ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ", το οποίο σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον ΛΟΥΣΙΦΕΡ για έναν και μόνο λόγο - και αυτός ήταν να χειραγωγησει την ανθρωπότητα - και τελικά να τους σκοτώσει όλους σε ενα ΜΑΖΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

 

Έχω μόνο ένα πράγμα να πω:

 

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ "NEO"...

 

 

Βρίσκεστε επιτέλους σε ένα σημείο όπου μπορείτε να δείτε τι έχει γίνει και τι έχει προγραμματιστεί για εσάς από την αρχή.  Αναρωτιέμαι αν η απομάκρυνση από τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ήταν τόσο καλή ιδέα;