Τι συμβαινει με την La Palma - οι πληροφοριες του Benjamin Fulford

Τι συμβαινει με την La Palma - οι πληροφοριες του Benjamin Fulford

 

 

Βιβλικές πλημμύρες ή παγκόσμια ειρήνη- τι θα γίνει;

 

Η έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένα ηφαίστειο στο νησί La Palma στον Ατλαντικό έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει ένα τσουνάμι 100 μέτρων που θα καταστρέψει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, τις νότιες ακτές της Ευρώπης και μεγάλα τμήματα των παράκτιων περιοχών της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

 

Αυτό έρχεται μετά το φράγμα των τριών φαραγγιών στην Κίνα που δέχτηκε μεγάλη πίεση από την "πλημμύρα που συμβαίνει μία φορά στα χίλια χρόνια", νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Εάν το φράγμα έσπαγε, θα επηρεάζονταν έως και 600 εκατομμύρια Κινέζοι και θα καταγράφονταν αμέτρητοι θάνατοι.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν την ώρα που η ψεύτικη, εγκληματική κυβέρνηση του Τζο "λαστιχένια μάσκα" Μπάιντεν αντιμετωπίζει την 30ή Σεπτεμβρίου, προθεσμία πληρωμών στο τέλος του οικονομικού έτους, την οποία δεν μπορεί να τηρήσει.

 

Επιφανειακά, αυτό μοιάζει με γεωπολιτικό πόκερ με υψηλά στοιχήματα μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, όπου η καθεμία απειλεί να πλημμυρίσει την άλλη.

 

Αυτές οι απειλές φαίνεται να συνδέονται με τον οικονομικό πόλεμο, όπως φαίνεται στην ευρέως αναφερόμενη (στη Δύση) επικείμενη κατάρρευση του κινεζικού ομίλου Evergrande και στις αναφορές της εταιρικής προπαγάνδας για "δημοσιονομικό αδιέξοδο" στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.

 

Η κατάρρευση της Evegrande, αν συμπεριληφθούν και οι συναφείς οντότητες, θα επηρέαζε χρέος αξίας 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων και θα μπορούσε να επηρεάσει την κινεζική οικονομία σχεδόν όσο θα επηρέαζε τις ΗΠΑ μια χρεοκοπία του καθεστώτος Μπάιντεν, εκτιμούν πηγές της CIA.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η πηγή υποψιάστηκε αρχικά ότι τα προβλήματα της La Palma και των Τριών Φαραγγιών συνδέονται με αυτή τη σύγκρουση ΗΠΑ/Κίνας.

 

 

 

 

Ωστόσο, ο έλεγχος των γεγονότων με πολλαπλές πηγές αποκάλυψε μια πολύ βαθύτερη σύγκρουση που περιλαμβάνει την Εταιρεία Thule, τη γαλλική Grande Lodge de L'Orient, την ομάδα Octagon με έδρα την Ελβετία, τους Ιταλούς μασόνους P3 και τους σατανιστές ψευδοεβραίους που κινούν τα νήματα των μαριονετών των περισσότερων λεγόμενων ηγετών της G7. Κόμματα όπως οι Κινέζοι Μασόνοι του Λωτού, οι Σκωτσέζοι Μασόνοι, οι Ρώσοι και άλλοι εμπλέκονται επίσης σε διάφορους βαθμούς.

 

Η εκπληκτική ανακάλυψη ήταν ότι σύμφωνα με την MI6, οι χιλιάδες σεισμοί που ακολούθησαν την ηφαιστειακή έκρηξη στη La Palma εντοπίστηκαν σε μια "συστοιχία Haarp" που δεν εδρεύει στην Κίνα, αλλά στη Νορβηγία από όλα τα μέρη.

 

Αυτό είναι συναρπαστικό επειδή την περασμένη εβδομάδα ένας Ιάπωνας διπλωμάτης δολοφονήθηκε στη Νορβηγία και η νορβηγική αστυνομία κατέσχεσε 2 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας Asian Dragon. Τα χρήματα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων και της προστασίας των μελών της οικογένειας Dragon για τη νομισματοποίηση των ιστορικών ασιατικών ομολόγων. Αυτά τα ομόλογα, με τη σειρά τους, επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός τεράστιου σχεδίου υπό Δυτική ηγεσία για τη διάσωση του πλανήτη, το οποίο θα επισκίαζε την πρωτοβουλία της Κίνας για το project "Belt and Road".

 

Η συστοιχία Haarp στη Νορβηγία που αναγνωρίστηκε ως η πηγή της επικείμενης καταστροφής στη La Palma βρίσκεται γύρω από ένα τεράστιο υπόγειο συγκρότημα βάσεων εκεί. Η βάση αυτή τέθηκε υπό προσωρινή εξέταση στα τέλη του 2009 ως ο τόπος προέλευσης της μυστηριώδους "νορβηγικής σπείρας".

Με άλλα λόγια, φαίνεται να εμπλέκεται η βορειοευρωπαϊκή κοινωνία Thule. Επικοινωνήσαμε με μια πηγή της κοινωνίας Thule, η οποία το συνέδεσε με γεγονότα στην αεροπορική βάση Thule στη Γροιλανδία και "μια περίπλοκη σύνδεση μεταξύ της Γροιλανδίας και αυτού που βρίσκεται κάτω από τη λίμνη της Γενεύης".

 

Θυμηθείτε, η ομάδα Octagon που ελέγχει την ψεύτικη διοίκηση του Μπάιντεν έχει την έδρα της γύρω από τη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία.

 

 

 

Εδώ είναι περισσότερα από αυτή την πηγή:

 

"Γιατί νομίζετε ότι ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν ήταν πραγματικά στη Γενεύη στις 16 Ιουνίου; Για να συναντήσει τον Μπάιντεν; Όχι, δεν ήταν... Η Γένοβα της Ιταλίας σηματοδοτεί την είσοδο μιας υπόγειας σήραγγας 275 χιλιομέτρων που επιτρέπει στα υποβρύχια που έρχονται από τη στρατιωτική βάση Thule στη Γροιλανδία να φτάσουν στο παγκόσμιο αρχηγείο της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει τη σύνδεση από το γεγονός ότι η Γενεύη και η Γένοβα έχουν παρόμοιες σημαίες με κόκκινους σταυρούς. Ο θυρεός της Γένοβας φέρει έναν ρωμαϊκό σταυρό, παρόμοιο με τη σημαία της Ελβετίας και πανομοιότυπο με το λογότυπο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος τυχαίνει επίσης να έχει την έδρα του στη Γενεύη της Ελβετίας".

"Στην Ελβετία βρίσκεται σε εξέλιξη ένας καθαρισμός. Εκτός από τον πλημμυρισμο των DUMBS, πραγματοποιούνται μαζικές συλλήψεις στην παγκόσμια έδρα της CIA στη Γενεύη, στο κρησφύγετο της χαζαρικής μαφίας (Octagon) και σε άλλες τοποθεσίες της γύρω περιοχής".

 

Έχουμε μερική επιβεβαίωση από ανοικτή πηγή ότι όλα αυτά συνδέονται με κάποιο τρόπο με τις ΗΠΑ, λόγω του τεράστιου αριθμού αεροπλάνων που πετούν από την Ουάσιγκτον προς την αεροπορική βάση Thule, στη Γροιλανδία.

Αυτές οι πτήσεις περιέχουν αιχμαλώτους, λένε πηγές της CIA.

 

Εντάξει, τώρα ας συνδέσουμε μερικές ακόμα τελείες για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ.

 

Οι πηγές P3 των μασόνων, της MI6 και της Μοσάντ λένε ότι επιτίθενται στο ελεγχόμενο από την ομάδα Octagon γαλλικό παρακλάδι της οικογένειας Rothschild και στους υπηρέτες της Μεγάλης Στοάς της Ανατολής των μασόνων.

 

Αυτό, για παράδειγμα, είναι αυτό που κρύβεται πίσω από το περιστατικό με το αυστραλιανό υποβρύχιο που αναπαράγεται από τα corporate μέσα ενημέρωσης.

 

Ως υπόβαθρο, θυμηθείτε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα ιδρύθηκε από Κινέζους πράκτορες που εκπαιδεύτηκαν από τους Γάλλους μασόνους. Αυτοαποκαλούνται Μεγάλη Στοά της Ανατολής επειδή θεωρούν ότι είναι οι μυστικοί ελεγκτές της Ασίας.

 

Ο στρατηγός Douglas McArthur, ο οποίος εγκαθίδρυσε το μεταπολεμικό καθεστώς στην Ιαπωνία, για παράδειγμα, ήταν μέλος αυτής της Στοάς.

 

Οι Κινέζοι κομμουνιστές (ΚΚΚ) συμφώνησαν να χρηματοδοτήσουν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν επειδή οι Γάλλοι Ρότσιλντ τους υποσχέθηκαν τον έλεγχο της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της ASEAN, σύμφωνα με πηγές της Dragon Family.

 

Ακολουθεί κάποιο ιστορικό που παρέχεται από τη CIA στην Ανατολική Ασία:

Το ΚΚΚ έχει αναλάβει την αυστραλιανή κυβέρνηση. Τους έχουν υποσχεθεί δωροδοκίες ώστε να μπορέσουν να εξαφανίσουν εντελώς τη βρετανική κυριαρχία στο νησί ηπειρο, για να την καταλάβει η κομμουνιστική Κίνα.

 

Έτσι, η προδοτική αυστραλιανή κυβέρνηση έχει πάρει δισεκατομμύρια δολάρια, σε αντάλλαγμα για αυτό που κάνουν και πιθανότατα αυτό διαχέεται και στην αστυνομία και τον στρατό της Αυστραλίας.

 

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Zhao Lijian χαρακτήρισε το κρυφά κανονισμένο σύμφωνο AUKUS (την συμφωνία για τα υποβρύχια) ως "εξαιρετικά ανεύθυνο" διπλά standards, προτρέποντας τα κράτη μέλη να "εγκαταλείψουν την παρωχημένη ψυχροπολεμική νοοτροπία μηδενικού αθροίσματος και τις στενόμυαλες γεωπολιτικές αντιλήψεις".

 

Η υποστηριζόμενη από το κράτος εφημερίδα Global Times προχώρησε περαιτέρω, υποστηρίζοντας ότι η Αυστραλία είχε μετατραπεί σε αντίπαλο της Κίνας και ότι "τα αυστραλιανά στρατεύματα είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι η πρώτη παρτίδα δυτικών στρατιωτών που θα χάσουν τη ζωή τους στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας".

 

Γιατί οι Κινέζοι να είναι τόσο αναστατωμένοι με το γεγονός ότι οι Αυστραλοί αγοράζουν αγγλόφωνα αντί για γαλλικά υποβρύχια; Η απάντηση είναι ότι οι Βρετανοί, οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί σταμάτησαν την υπόσχεση των Γάλλων μασόνων να παραδώσουν την Αυστραλία στην Κίνα. Αντ' αυτού έβαλαν την Αυστραλία κάτω από την πυρηνική τους ομπρέλα.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 

 

https://stillnessinthestorm.com/2021/09/benjamin-fulford-september-20th-2021-biblical-floods-or-world-peace-which-is-it-to-be/

 

 

 

 

 

Ο Benjamin Fulford μιλαει για καποιες μυστικες Εταιρειες - Οργανωσεις.

Πριν απο λιγο καιρο κυκλοφορησε στο Διαδικτυο ενα link που οδηγουσε σε μια αγνωστη μεχρι τωρα οργανωση.

 

Το Senatus Consultum

 

 

 

 

 

 

 

Ενα απο τα μελη δηλωνει Πριγκηπας της Κωνσταντινουπολης, ενα αλλο εχει στο προφιλ του τις λεξεις Operative Anonymous. 

Αυτες ειναι μονο οι μικροτερες εκπληξεις που θα εχουν οσοι πατησουν το link με τα μελη, και διαθεσουν λιγο χρονο να παρατηρησουν:

 

http://www.senatusconsultum.eu/Society/

 

Εδω ειναι το καναλι του Senatus Consultum στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCRnZfhD06W_qBPYMryPdXUw/videos

 

 

Μετα απο μια συντομη ερευνα στο Διαδικτυο προεκυψαν τα εξης:

 

 

 

 

Η Υδρόγειος είναι ένας σπουδαίος πλανήτης για να ζεις. Ως ανθρωπότητα, μέσα στους αιώνες καταφέραμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του χρόνου με καινοτόμο τρόπο. Ακόμα και τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με προκλήσεις που απαιτούν την κατάλληλη προσέγγιση. Αναφέρθηκαν πολλά, αλλά σίγουρα όχι εξαντλητικά: η τεχνολογία, η ψηφιοποίηση, η κλιματική αλλαγή, οι ψευδείς ειδήσεις, οι γεωπολιτικές αλλαγές και η διαιώνιση των βασικών δημοκρατικών αξιών μας. Οι ηγέτες του αθλητισμού, της μουσικής, των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, της υγείας, της εκπαίδευσης, της (ημι)κυβέρνησης και των επιχειρήσεων διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της ζητούμενης καινοτομίας. Το κάνουν αυτό σε ένα πλαίσιο που είναι ριζικά διαφορετικό από ό,τι στο παρελθόν. Για παράδειγμα, η εμπιστοσύνη στη διοίκηση οργανισμών βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, οι γρήγορες νίκες (hit and run) προτιμώνται συχνά αντί της σκέψης, της βιωσιμότητας και της ανάπτυξης ενός μακροπρόθεσμου οράματος. Ο απεριόριστος όγκος πληροφοριών θέτει υψηλές απαιτήσεις για τη συνδημιουργία, τη διαφάνεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ως Ηγέτες, αντιμετωπίζουμε παρόμοιες προκλήσεις και δυσκολίες. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στους ανθρώπους που υπηρετούμε να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις προς όφελος όλων. Αυτό είναι που μας ενώνει. Η SENATUS CONSULTUM (SC) συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην επιτυχή υλοποίηση των προκλήσεων. Για το σκοπό αυτό αναπτύξαμε μια κοινωνία ηγετών που χαρακτηρίζεται από ένα καρουζέλ έμπνευσης και εμπειρίας. Διασταυρώνουμε τους επαγγελματικούς και γνωστικούς τομείς για να υλοποιήσουμε την προστιθέμενη αξία και να αγκυρώσουμε τα αποτελέσματα. Εμπλουτίζουμε όσους τολμούν να ρωτήσουν και να αδράξουν τις ευκαιρίες.

 

 

Απο την ιστοσελιδα της Εταιρειας που εργαστηκε για την δημιουργια της ιστοσελιδας του Senatus Consultum:

https://datacloud.design/2020/02/18/senatus-consultum-conscriptus-electus%E2%80%8B-cabinet-2-0-jason-society/

 

Γερουσιαστής

Όνομα εταιρείας

 

SENATUS CONSULTUM "Conscriptus Electus"

 

Συμβάλλουμε μαζί στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τις επόμενες γενιές

 

Το SC είναι μια (μόνο με πρόσκληση) Κοινωνία Ηγετών με τη μορφή ενός καρουζέλ έμπνευσης και εμπειρίας.

Διασταυρώνουμε επαγγελματικά πεδία και τομείς γνώσης για να βελτιώσουμε την αξία και να ενσωματώσουμε αποτελέσματα.

 

C- Level από διάφορους τομείς, Διοικητικά Συμβούλια, Εποπτικά Συμβούλια, Αρχηγοί Βιομηχανιών, Ιδιοκτήτες Εταιρειών / Επιχειρηματίες, Πρόεδροι, Επιστήμονες, Πνευματικοί / Θρησκευτικοί Ηγέτες, Υπουργοί, Φιλανθρωποι, Καθηγητές, Πρεσβευτές στη Μουσική, τον Αθλητισμό, τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, την Ψυχαγωγία, εμπνευσμένοι άνθρωποι και ιστορίες

 

WWW.SENATUSCONSULTUM.EU

 

Σύμβουλος

Όνομα εταιρείας

 

Cabinet 2.0

 

Πολίτες που ενθαρρύνονται να συνεργάζονται μεταξύ τους και να διεξάγουν ανοιχτές συζητήσεις για κοινές αξίες, συμφέροντα, οράματα και ταυτόχρονα να υποστηρίζουν τις κυβερνήσεις με νέες ιδέες ή ιδέες που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και των απαιτήσεων της εποχής σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς και ταχύτατα.

 

Καινοτομία, επιχειρηματικότητα, ευέλικτη αγορά εργασίας και διεθνές δίκτυο

 

Κοινωνική αλληλεπίδραση, ευαισθητοποίηση του κοινού και συμμετοχή στη δημόσια ζωή

 

Κυβερνητική διαφάνεια, διαθεσιμότητα δημόσιων και κοινωνικών υπηρεσιών και συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων

 

Μέλος

Όνομα εταιρείας

 

Εταιρεία JASON

 

Η JASON society, πήρε το όνομά της από την ιστορία του JASON και του Χρυσομαλλου Δέρατος, και είναι κλάδος του Τάγματος της Αναζήτησης, του υψηλότερου βαθμού των Illuminati. Ο 323ος βαθμός. ⟁∴⟁

 

Οι JASON'S κατέχουν τις υψηλότερες και πιο περιοριστικές άδειες ασφαλείας στο έθνος (Ηνωμένες Πολιτείες). Τους δίνεται ο βαθμός πρωτοκόλλου του υποναυάρχου (δύο αστέρια) όταν επισκέπτονται ή ταξιδεύουν σε πλοία ή επισκέπτονται στρατιωτικές βάσεις.

 

Το χρυσόμαλλο δέρας αναλαμβάνει το ρόλο της αλήθειας για τα μέλη των JASON.

 

Η JASON αντιπροσωπεύει την αναζήτηση της αλήθειας.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικο υλικο απο τον ιδρυτη της Εταιρειας UX DESIGN SYDNEY:

 

https://datacloud.design/2021/08/06/grand-master-raciti/

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ SENATUS CONSULTUM ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ GREAT RESET 

Ενημερώθηκα από τον HE Richard Wiss 𒊑𒀀 XIII ιδρυτή της SENATUS CONSULTUM "Conscriptus Electus", ότι η Senatus Consultum καταγγέλλει το Great Reset που προτείνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στους ανθρώπους που υπηρετούμε να λαμβάνουμε σωστές και δίκαιες αποφάσεις που είναι επωφελείς για όλους. Αυτό είναι που μας ενώνει. - CMC 18 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

 

Η Εταιρεία JASON, ή JASON Scholars, πήρε το όνομά της από την ιστορία του Ιάσονα και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, και είναι ένας κλάδος του Τάγματος της Αναζήτησης, ενός από τους υψηλότερους βαθμούς των Illuminati. Το χρυσόμαλλο δέρας αναλαμβάνει το ρόλο της αλήθειας για τα μέλη της JASON. Ο Ιάσονας αντιπροσωπεύει την αναζήτηση της αλήθειας. Ως εκ τούτου, το όνομα JASON Society δηλώνει μια ομάδα ανδρών που ασχολούνται με την αναζήτηση της αλήθειας. Το όνομα Jason γράφεται με κεφαλαία γράμματα όταν χρησιμοποιείται ως όνομα της JASON Society. Τα πεζά γράμματα δεν χρησιμοποιούνται ποτέ όταν αναφέρεται σε αυτή τη μυστική ομάδα. Το όνομα μπορεί ακόμη και να έχει βαθύτερο νόημα, καθώς το όνομα "Ιάσων" και το Χρυσόμαλλο Δέρας εμφανίζονται σε όλη την ιστορία σε σχέση με διάφορες άλλες μυστικές εταιρείες. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ιστορία αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο (Ιάσονας) που αναζητά τον εαυτό του (Χρυσόμαλλο Δέρας).

Bill Cooper / <cite>Behold A Pale Horse</cite>

 

Μόνο τα μέλη του Τάγματος μυούνται στο Τάγμα της Αναζήτησης, την Εταιρεία JASON που αποτελεί τα εκτελεστικά μέλη του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και, στην πραγματικότητα, και της Τριμερούς

Επιτροπής.

Bill Cooper / <cite>Behold A Pale Horse</cite>

 

 

 

 

 

 

Χρειαζεται περισσοτερη ερευνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

toroidalfields